T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Abdullah Bin Mektum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Basılı Yayınlarından Oluşan Elektronik Kütüphane Yayında

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan yayınlar elektronik kitap haline getirilerek  web sitesinde yayımlandı.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “özel eğitim” ve “rehberlik”le ilgili basılı yayınlar dijital ortama aktarılarak Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinde “Elektronik Kütüphane” adı altında yayımlandı.

Çeşitli tarihlerde özel eğitim okul ve kurumlarımızdaki öğrenciler, öğretmenler ve diğer ilgililerin kullanımına sunulan basılı materyaller (ders kitapları, yardımcı ders kitapları, kaynaklar, kılavuzlar, seçkiler, kataloglar vb.) elektronik kitap haline dönüştürüldü. Bu çalışmanın devamı niteliğinde olmak üzere önümüzdeki günlerde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce çeşitli tören vb. organizasyonlarda kullanılan afiş, broşür ve video gibi görsel malzemelere de elektronik kütüphaneden erişilebilecektir.

Elektronik Kütüphaneye ulaşmak için tıklayınız.

1. (Elektronik kitaplara Android ve IOS tabanlı tablet ve telefonlardan da ulaşılabilir.
  2. Elektronik kitaplara ulaşabilmek için bilgisayarınızda Adobe Flash Player uygulamasının kurulu olması ya da tarayıcınızda Adobe Flash Player kullanımına izin verilmiş olması gerekir.)
Yayın: 17.01.2018 - Güncelleme: 17.01.2018 16:25 - Görüntülenme: 76