T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Abdullah Bin Mektum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

2024 MART AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU

2023/2024 Eğitim-öğretim yılı okul aile birliği toplantısı.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin mesleki çalışmalarını 04-08 Eylül 2023 tarihleri arasında yapmaları ilgi (a) Makam Onayı ile uygun görülmüştür.

Bu kapsamda öğretmenler;

1- İlk defa atanıp 1 Eylül 2023 tarihinde göreve başlayacak olanlar hariç olmak üzere 1 Eylül 2023 tarihinde izinli sayılacaklardır.

2- Mesleki çalışmalarını ise 04-08 Eylül 2023 tarihleri arasında görev yaptıkları okul/kurumda  ekteki program doğrultusunda gerçekleştirmeleri Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün ilgi (b) yazısı ile bildirilmektedir.

Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün  04-08 Eylül 2023 Mesleki Çalışma Dönemine ait  İlgi (b) yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiş olup;

İlgi (b) yazı doğrultusunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.